Επιτυχία της σπουδάστριας Άννας Στανημερούδη στο διαγωνισμό Φλάουτου «Τάσος Παπάς» – Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις της ΙΡΙΣ

Οι επιτυχίες των σπουδαστών/τριών του ωδείου συνεχίζονται:

Η Πρόεδρος κ. Μαρία Σαββίδου, το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ ,η Καλλιτεχνική Διευθύντρια κ. Πελαγία Τσοπουρίδου και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πολίχνης συγχαίρουν την σπουδάστρια στο τμήμα Φλάουτου, Άννα Στανημερούδη και την καθηγήτρια της κ. Θεοδοσία Παπαδοπούλου για την επιτυχία της στο διαγωνισμό Φλάουτου «Τάσος Παπάς» που έγινε στο Κ.Ω.Θ. το τριήμερο 26-28/11/2021 και στον οποίο διακρίθηκε με έπαινο στην Α’ κατηγορία (13-16 ετών).

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες !!!

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

Συναυλία σπουδαστών τάξης φλάουτου της καθηγήτριας Θεοδοσίας Παπαδοπούλου

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού, την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαθητική συναυλία από το τμήμα φλάουτου.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την καθηγήτρια κ. Θεοδοσία Παπαδοπούλου και τους μαθητές της Αλεξία Στανημερούδη, Αλεξάνδρα Πιπερίδου, Άννα Στανημερούδη, Βασιλική Εμμανουήλ, Ερμιόνη Κωνσταντινίδου, Αρετή Χατζάκη ( τμήμα Μουσικής Δωματίου), για την πολύ όμορφη βραδιά που μας ετοίμασαν!!!

Στο πιάνο συνόδευσε η κ. Ελένη Πιστοπούλου.

Στο φλάουτο συνόδευσε η κ. Θεοδοσία Παπαδοπούλου.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα