Ετοιμότητα λόγω εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης καιρού-αυξημένη θερμοκρασία

ΘΕΜΑ: Ετοιμότητα λόγω εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης καιρού-αυξημένη θερμοκρασία

ΣΧΕΤ:

α. Το υπ. αρ. πρωτ. 3752/25-05-2018 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών.» (ΑΔΑ: ΩΞΧΦ465ΧΘ7-ΣΚΗ).
β. Το υπ’αρ.πρωτ. 8797/06-12-2019 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα:1η έκδοση Γενικού σχεδίου αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «Ιόλαος» (ΑΔΑ:ΩΠ8Α46ΜΤΛΒ-ΥΤΧ)
γ. Το υπ. αρ. πρωτ. 2876/12-04-2021 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.»
δ. Το υπ’αριθ.2500/22-06-2021 έγγραφο του Κ.Ε.Π.Π./Ε.Σ.Κ.Ε της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με συνημμένο το με A.A. 12/2021 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ.
Με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ όσον αφορά την εξέλιξη των καιρικών (σχετικό δ) καθώς και ότι προβλέπεται αυξημένη θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και στην Αττική, παρακαλούμε όπως βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες σας, αίθουσες κλιματιζόμενων χώρων, καθώς και τυχόν εθελοντικές ομάδες των Δήμων.

Με εντολή του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Κυπαρίσση οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι εθελοντικές ομάδες του Δήμου που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, βρίσκονται σε  ετοιμότητα και επιφυλακή βάσει του σχεδιασμού του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Μοιραστείτε το


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα