Ηλεκτρονικός Ανοικτός διαγωνισμός κάτω των ορίων για την προμήθεια οχήματος Βαν – Ψυγείο | Διακηρύξεις – Δημοπρασίες | Ο Δήμος |

Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης με διεύθυνση Αγ. Τίτου 1 τηλ. 2813409000, fax 2810229207, Τ.Κ. 71202 προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό (κάτω των ορίων) δημόσιο διαγωνισμό για την «Προμήθεια οχήματος Βαν-ψυγείο» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Αποφευκτέα και μη τροφικά υπολείμματα: Mια ολιστική προσέγγιση διαχείρισης για αστικές περιοχές» και Ακρωνύμιο “A2UFOOD” με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής  η οποία εκτιμάται βάσει των κριτηρίων που περιγράφονται αναλυτικά στη Διακήρυξη. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 55.000,00 Ευρώ με ΦΠΑ 24% (44.354,84 € + 10.645,16 € ΦΠΑ). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης http://www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Επίσης θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στα τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου http:// www.heraklion.gr.

Αριθμός Συστήματος Ηλεκτρονικού διαγωνισμού: 142424.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη http://www.promitheus.gov.gr του συστήματος Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ ορίζεται η 30/11/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά την 06η/11/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 από το αρμόδιο συλλογικό όργανο, την επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισμού.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία εγγραφής.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η παρούσα διακήρυξη, στην Ελληνική Γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον ν.4412/2016.  

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες) εγγυητική επιστολή συμμετοχής η οποία καλύπτει το (δύο) 2 % της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α, που για το σύνολο της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των  887,10 . Η παρούσα θα δημοσιευτεί μία φορά στις ημερήσιες εφημερίδες «Πατρίς» και «Νέα Κρήτη» και στην εβδομαδιαία «Άποψη του Νότου».

Η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνει τον ανάδοχο.

                                                                                    H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

                                                                                        ΜΑΡΙΑ Γ. ΚΑΝΑΒΑΚΗ


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα