Η αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έγινε και Playmobil

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και αυτό φάνηκε κι από τα δύο τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου που σημείωσαν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Τώρα οι ήρωες από τις «Άγριες Μέλισσες» έγιναν και Playmobil! Οι γνωστές φιγούρες των ηρώων έχουν «μεταμορφωθεί» κατάλληλα από τον MrDinoTv, ο οποίος στο κανάλι του στο YouTube ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που όπως αναφέρει είναι «αφιερωμένο στην πολυσυζητημένη σειρά εποχής του Ant1, ”Άγριες Μέλισσες”! Στο βίντεο αυτό θα παρακολουθήσετε μία διαφορετική εκδοχή της σειράς, καθώς αντί για τους πραγματικούς ηθοποιούς, θα βλέπετε φιγούρες Playmobil! Επιπλέον, αντί για τα κανονικά σκηνικά, μπορείτε να διακρίνετε χάρτινες κατασκευές φτιαγμένες ειδικά για να σας θυμίζουν τα κανονικά σπίτια που βλέπετε στη σειρά».Έτσι, το βίντεο «ντυμένο» με το τραγούδι από τη Φωτεινή Βελεσιώτου που ακούγεται στους τίτλους της σειράς «ταξιδεύει» τους θεατές στον κόσμο των Μελισσών, με την ιστορία να «ενσαρκώνεται» από φιγούρες Playmobil που έχουν όμως «πειραχτεί» κατάλληλα για να θυμίζουν τους ήρωες της σειράς σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους.Για το βίντεο μάλιστα έχει δημιουργηθεί από τον MrDinoTv μία μεγάλη μινιατούρα του Διαφανίου, με λεπτομέρειες από το σκηνικό της σειράς.Η ιστορία στο αφιερωματικό βίντεο περιλαμβάνει γεγονότα και από τους δύο κύκλους, ξεκινώντας από την ήρεμη ζωή στο θεσσαλικό χωριό, αλλά με χαρακτηριστικές σκηνές, όπως αυτή με τις αδερφές Σταμίρη να δολοφονούν τον Σέργιο Σεβαστό μετά την απόπειρα βιασμού της Δρόσως, αλλά και τον παράνομο έρωτα του Θωμά Κυπραίου με τη Μυρσίνη Σεβαστού.

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα