Η Δημοτική Αρχή Τίμησε με Κατάθεση Στεφάνων τα 200 χρόνια Ελευθερίας της Ελλάδας | Δήμος Ασπροπύργου

Η Εθνική Παλιγγενεσία και ο Εορτασμός των 200 χρόνων από αυτήν, τιμήθηκαν εχθές, από ολιγομελή αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, ένεκεν των μέτρων της Πολιτείας για τον περιορισμό της Πανδημίας του COVID-19. Προηγήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου,  «κεκλεισμένων των θυρών» και έπειτα ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Ηρώων, αποτίοντας έτσι τον ελάχιστο φόρο τιμής στους συντοπίτες μας που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας. Εκεί, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, παρέθεσε την ομιλία του με ιδιαίτερη συγκίνηση, ανασκοπώντας τα γεγονότα της Επανάστασης του 1821.

Στεφάνια κατέθεσαν οι κ.κ.: Νικόλαος Μελετίου – Δήμαρχος Ασπροπύργου, Μιχάλης Ψωμιάδης – Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων, Ενίσχυσης της Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας, Παντελής Σαββίδης Προέδρος – Κ..Ε.Δ.Α., Ιωάννης Κατσαρός –  Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., Γεώργιος Φίλης – Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτριος Καγιάς – Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου, Γεωργία Πηλιχού – Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και Κωνσταντίνος Τσολερίδης -μέλος του Δ.Σ. του “Attica TV”.    

Mε το πέρας της τελετής, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου, απέτισε φόρο τιμής και κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Ήρωα της Ελλάδας και της Κύπρου, Ταξίαρχο Γεώργιο Παπαμελετίου, Διοικητή Α΄ Μοίρας Καταδρομών, δίπλα από το Στρατόπεδο «ΣΕΕΜΑΝ» (Λ.Ο.Κ.), στην Παραλία Ασπροπύργου. Το παρών έδωσε και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής.  

Να σημειωθεί ότι, παράλληλα, ο Δήμος Ασπροπύργου προς τιμήν την Εθνικής Επετείου είχε τοποθετήσει ένα video wall μεγάλων διαστάσεων, την παραμονή της Εθνική Εορτής, μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου προέβαλλε ένα κολλάζ διαφορετικών βιντεοταινιών, αφιερωμένες στην επέτειο «Ελλάδα 2021», φωτίζοντας έτσι τη νύχτα, όλη την πλατεία με τα χρώματα της Γαλανόλευκης Σημαίας μας.  

Η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Πάντα Ελεύθεροι !!!



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα