Η Νέα Σμύρνη στην 10η θέση στην ανακύκλωση ρούχων

Η Νέα Σμύρνη κατέλαβε τη δέκατη θέση στην ανακύκλωση των ρούχων που συλλέγονται μέσω των κόκκινων κάδων. Ο Δήμος μας και πιο συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κρικρής, πιστεύοντας στην αξία της ανακύκλωσης, ήταν από τους πρώτους που τοποθέτησε 25 κόκκινους κάδους σε αρκετά σημεία της πόλης μας για την περισυλλογή ρούχων, υποδημάτων, υφασμάτων, δερμάτινων ειδών. Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα αυτό με αποτέλεσμα το 2020 ο Δήμος μας να καταλάβει την 10η θέση μεταξύ των Δήμων που ανακυκλώνουν μέσω των κόκκινων κάδων.
Τα ρούχα και τα άλλα υλικά που απορρίπτονται στους κόκκινους κάδους είτε διανέμονται σε ευπαθείς ομάδες είτε οδηγούνται στην ανακύκλωση οπότε και πάλι τα οφέλη είναι πολλαπλά καθώς από τη μια δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον ούτε ο Δήμος με τέλη ταφής κι από την άλλη το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας λαμβάνει ανταποδοτικά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την εταιρεία που συγκεντρώνει το περιεχόμενο των κόκκινων κάδων.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κρικρής αναφέρει σχετικά: «Χάρη στη συμμετοχή όλων των Νεοσμυρνιωτών ο Δήμος μας κερδίζει συνεχώς μάχες στον τομέα της Ανακύκλωσης. Αυτή τη φορά διαπρέψαμε στην ανακύκλωση των ρούχων. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας. Όλοι μαζί στηρίζουμε την ανακύκλωση, προστατεύουμε το περιβάλλον, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα