Η Νταϊάνα Ρος για πρώτη φορά στο φεστιβάλ Glastonbury 2022

H Νταϊάνα Ρος επιβεβαίωσε ότι θα βρεθεί στη σκηνή του φεστιβάλ Glastonbury 2022 για πρώτη φορά στην ζωή της.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ευγνώμων που επιτέλους έμαθα, ότι θα σας δω στο Glastonbury κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου στo Ηνωμένο Βασίλειο, την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022», ανέφερε η θρυλική τραγουδίστρια των Supremes.

Η Ρος που κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της «Thank You» την περασμένη Παρασκευή θα εμφανιστεί στο πλαίσιο των ειδικών σόου του φεστιβάλ, για τα ονόματα θρύλους της μουσικής σκηνής.

Στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί η Ντόλι Πάρτον, η Κάιλι Μινόγκ και ο Λάιονελ Ρίτσι.

Η εμφάνιση αυτή θα είναι το ντεμπούτο της Ρος στο διάσημο φεστιβάλ, αν και στο παρελθόν υπήρχαν προσπάθειες προσέγγισής της για να εμφανιστεί.

Αρχικά επρόκειτο να παίξει στο φεστιβάλ το 2020 προτού ακυρωθεί η εκδήλωση λόγω κορωνοϊoύ. Ένα χρόνο νωρίτερα, η εμφάνιση της Κάιλι Μινόγκ, το 2019, περίπου 14 χρόνια αφότου η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού την ανάγκασε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έγινε η πιο δημοφιλής εμφάνιση στο Glastonbury όλων των εποχών με 3,9 εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν.

Η επιβεβαίωση της ερμηνείας της Ρος ακολουθεί την είδηση, που ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό ότι η Billie Eilish θα είναι η headliner για την εκδήλωση του 2022. Πρόκειται για την νεότερη σόλο καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί σε αυτή τη θέση στο φεστιβάλ.

Μαζί της στη σκηνή και οι Aerosmith, που είχαν κλείσει αρχικά για το 2020. Φήμες επίσης θέλουν και τον Έλτον Τζον να εμφανιστεί το 2022, σε κάποιο κενό στο πρόγραμμα της περιοδείας του «Farewell Yellow Brick Road».

Οι Queens Of The Stone Age θα εμφανιστούν επίσης το ίδιο βράδυ που η Eilish θα έπαιζε στη σκηνή του Pyramid.  Οι Crowded House επιβεβαίωσαν επίσης ότι θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ τον ερχόμενο Ιούνιο ενώ τον Αύγουστο ο Michael Eavis άφησε να εννοηθεί ότι τα «μεγάλα ονόματα» που επρόκειτο να παίξουν στο Glastonbury Festival το 2020 ανανέωσαν για την επόμενη χρονιά της διοργάνωσης.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα