Η Περιφέρεια Κρήτης αναδεικνύει την Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα στην έκθεση BEYOND 4.0

Η Περιφέρεια Κρήτης θα προβάλλει «τεχνοβλαστούς» και ερευνητικά εργαστήρια των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων του νησιού στο περίπτερό της στην διεθνή έκθεση καινοτομίας Beyond 4.0, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Κρήτη θα επιδείξει μέρος των καινοτομιών που αναπτύσσονται στα ερευνητικά και επιστημονικά ιδρύματα του νησιού και τις νέες δυναμικές επιχειρηματικές δραστηριότητες στα πεδία της τεχνητής νοημοσύνης, της επαυξημένης πραγματικότητας, της ρομποτικής και της βιοτεχνολογίας.

Επιπρόσθετα, η οργανωμένη αυτή συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με όλα τα ακαδημαϊκά-επιστημονικά ιδρύματα του νησιού θα βοηθήσει εμπράκτως τους «τεχνοβλαστούς» και τα ερευνητικά εργαστήρια του τόπου να διασυνδεθούν με εγκαθιδρυμένες επιχειρήσεις και επενδυτές, της χώρας και του εξωτερικού.

Τέλος, στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης στον κεντρικό εκθεσιακό χώρο, η Περιφέρεια Κρήτης θα παρουσιάσει το «Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας», μια νέα δομή της η οποία προσδοκά να «ομογενοποιήσει» και να συστηματοποιήσει τη διάχυση της απαραίτητης πληροφορίας εντός του οικοσυστήματος καινοτομίας της Κρήτης. Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες των «τεχνοβλαστών» (επιχειρήσεις που δημιουργούνται μέσα στα ερευνητικά εργαστήρια).

Εκθέτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Κρήτης:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Το τελευταίο Φως» – Ιφιγένεια Τέκου

Το BESTNEWS προσφέρει μετά από κλήρωση, σε έναν τυχερό αναγνώστη, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το τελευταίο Φως» της Ιφιγένειας Τέκου.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα