Η πιο σύντομη ερωτική ιστορία του κόσμου…

Αν τον θέλεις να τον ψάξεις. Αν την θέλεις να τη βρεις. Μην περιμένεις. Ο χρόνος δεν μπορεί να σταματήσει… σε εκείνη τη στιγμή, σε εκείνο το δευτερόλεπτο που άναψε η σπίθα.

Ποια στιγμή;

Τη στιγμή που γνωριστήκατε. Ή τη στιγμή που τσακωθήκατε.

Ποια σπίθα;

Τη σπίθα της πρώτης ματιάς. Ή τη σπίθα του τελευταίου καυγά.

Ναι, ο χρόνος δεν σταματάει, προχωρά, γι αυτό αναλογίσου ότι αν δεν κάνεις την κίνηση, τότε κάτι άλλο μπορεί να φέρει ο ριμαδοχρόνος..!

Αν δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή, δεν θα είναι ποτέ.

Να τηλεφωνήσεις. Κι ότι θέλεις να πεις, να το πεις.

Χωρίς εγωισμούς. Και χωρίς το φόβο της απόρριψης.

Και για να γελάσεις λίγο, ή να πάρεις καμιά ιδέα… τώρα που το μυαλό σου είναι έτοιμο να εκραγεί από τη σκέψη που σε βασανίζει όλη μέρα “Να πάρω τηλέφωνο;” σου έχουμε το παρακάτω post:

Αν δεν γίνεται να είστε τώρα μαζί, που καίει η φλόγα, δεν θα είστε ποτέ.

Σου ακούγονται απόλυτα;

Μα απόλυτη δεν είναι και η ζωή;

Τη ζωή δεν την βρίσκεις. Σε βρίσκει. Κι αν δεν μπορείς εκείνη τη στιγμή να την αντικρίσεις, τότε φίλε μου είσαι ανάξιος της μοίρας σου.

Χάνεις χρόνο και φαιά ουσία να βασανίζεσαι “Γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνο”. 

Μήπως καλύτερα να πάρεις εσύ; Στη ζωή κερδίζουν οι τολμηροί!

Θα δείξεις ανωτερότητα κάνοντας το πρώτο βήμα και θα κερδίσεις πόντους. Δεν υπάρχουν αυτά του τύπου: “Άστο καλύτερα να κολλήσει, κλπ”. Αυτά είναι παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα. Ότι θες να το φωνάζεις δυνατά, ότι νιώθεις να το δείχνεις. Κι αυτός που θα το εκτιμήσει, αυτός αξίζει να είναι δίπλα σου. Οι σχέσεις χτίζονται με την αλήθεια, με ξεκάθαρες κουβέντες, με ανοιχτές καρδιές.

Κι ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται, καλύτερα να το διαπιστώσεις μια ώρα αρχύτερα. Κερδισμένος θα βγεις ώστε να μην περιμένεις τσάμπα.

Και να θυμάσαι… αν δεν πάρεις τηλέφωνο εσύ, μπορεί να πάρει κάποιος άλλος, η ζωή προχωρά, και τότε σίγουρα θα είναι αργά.

Χρύσα Σαραντοπούλου #xriselida

Αυτή είναι η πιο σύντομη και πιο γνωστή ερωτική ιστορία του κόσμου. Ακόμα και αν δεν το ξέρουμε… όλοι την έχουμε ζήσει κάποια στιγμή:

«Αν με θέλει, θα με ψάξει». Και σκέφτηκαν και οι δύο το ίδιο. The end.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα