Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΜΑΚ- ΘΡΑΚΗΣ  κ. ΧΑΙΔΑ – Δήμος Δράμας

Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δράμας  με την συμμετοχή της Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας- Θράκης  Ιουλίας  Χαϊδά.

Με την  Πρόεδρο του Συνδέσμου  εξετάστηκε η δυνατότητα  προβολής των δράσεων του Συνδέσμου και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δράμας.

Επίσης  η  Αξιοποίηση – χρήση για εναλλακτικές μορφές τουρισμού ή  και ή    περιβαλλοντική αποκατάσταση παλαιών ανενεργών λατομείων , αλλά και η  Δημιουργία μαρμάρινου Θεάτρου κατά τα αρχαία πρότυπα κατά προτίμηση σε παλαιό λατομικό χώρο .

Τέλος  εξετάστηκαν οι  δυνατότητες  για Συγχρηματοδοτήσεις μεγάλων έργων μέσω ΣΔΙΤ, αλλά και η  χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης σημαντικών μελετών που θα φέρουν πολλαπλάσιας  αξίας έργα στο νομό.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος:

« Ήταν πολύ  ουσιαστική και ενδιαφέρουσα  η συνάντηση  με την Προέδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου  Ιουλία  Χαϊδά.  Ως πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής της ΚΕΔΕ, έχω αναλάβει  συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις. Τόνισα στην Πρόεδρο ότι θα είμαι   αρωγός  για  την  επίλυση θεσμικών θεμάτων με αιχμή την τουριστική ανάπτυξη και όχι μόνο. Στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης  Δράμας  συνεργαζόμαστε άριστα, ανταλλάσσουμε πρακτικές, τεχνογνωσία και πολιτικές, που θα ωφελήσουν και στον τουριστικό τομέα την πόλη μας, το Νομό μας.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα