Η Σερένα Γουίλιαμς μαθαίνει τα μυστικά του τένις στην κόρη της

Με μαμά την Σερένα Γουίλιαμς και θεία την Βένους Γουίλιαμς, η μικρή Olympia ήδη αισθάνεται σαν στο σπίτι της στο κορτ.

Και ήδη η Σερένα Γουίλιαμς μαθαίνει στην κόρη της τα μυστικά της για το τένις. Η κάτοχος 23 τίτλων Γκραν Σλαμ δημοσίευσε στο Instagram τρία βίντεο από αυτά τα μαθήματα που κάνει στην κόρη της.

Στο πρώτο βίντεο, μαμά και κόρη ξεκίνησαν με την απαραίτητη προθέρμανση. Στο δεύτερο, αποφάσισε να μάθει στην μικρή το forehand, ενώ στο τρίτο λέει στη μικρή Olympia μια συμβουλή που της είχε δώσει ο δικός της πατέρας.

Η κόρη της προσπάθησε να αντιγράψει την κίνησή της, ενώ η Σερένα Γουίλιαμς σχολίασε: «Είναι πολύ σύνθετο για ένα τρίχρονο, αλλά μπορείς να το πετύχεις».  

Οι ικανότητες της Σερένα Γουίλιαμς στη μετάδοση των γνώσεων της στο τένις εντυπωσίασαν και τον προπονητή της. «Είσαι τόσο καλή στην προπονητική που μπορεί να σου ζητήσω να με βοηθήσεις με τα δικά μου παιδιά», σχολίασε ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Τον Απρίλιο η Γουίλιαμς είχε εξηγήσει στο People ότι αποφάσισε να γράψει την κόρη της σε μαθήματα τένις προκειμένου να την κρατήσει απασχολημένη με ένα άθλημα στο οποίο τηρούνται οι αποστάσεις.

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα