Η Σύρος άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (όμορφες εικόνες & βίντεο)

Ο Δήμος Σύρου φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Μιαούλη, με τη συμμετοχή της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Νίκος Απέργης, Αντώνης Κονσολάκης, Νίκος Ρούσσος, Λένα Χατζηγρηγορίου

Διδασκαλία Χορωδίας:

Νίκος Ρούσσος, Ρένα Βέργου, Βούλα Γλύκα, Έλλη Γούναρη

Ηχητική Επεξεργασία – Μίξη Φωνών, mastering: Νίκος Ρούσσος

Οργάνωση – Επιμέλεια: Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δεσύπρης, σε μια ιδέα του Γιώργου Μιχαλάκη

Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ο Δημάρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας αναφέρει:

“Φίλες και φίλοι,

για μία ακόμη χρονιά η Σύρος μας, όπως και όλη η Ελλάδα, θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα διαφορετικά. Θα λείψουν οι πολυπληθείς εκδηλώσεις στις πλατείες, θα λείψουν οι εναγκαλισμοί και οι ασπασμοί. Όμως το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ. Είναι διαχρονικό και φωλιάζει στις καρδιές μας. Σ’ αυτή τη δυσμενή συγκυρία ανατράπηκαν όλα τα δεδομένα μας και στο νέο κόσμο που δημιουργείται έχουμε χρέος να αγωνιστούμε, όχι μόνο για την επιβίωση μας, αλλά και για να παραμείνουμε άνθρωποι. Δεν μας χρειάζονται οι προβολείς και τα φανταχτερά στολίδια για να νοιώσουμε την ζεστασιά και την μαγεία των άγιων αυτών ημερών. Αρκεί το φως της καρδιάς μας και η ομορφιά της ψυχής μας, που θα γίνει η πυξίδα για τις σκέψεις και τις πράξεις μας.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, με απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία των συμπολιτών μας, σχεδίασε ένα εορταστικό πρόγραμμα πλήρως προσαρμοσμένο στα υγειονομικά δεδομένα, ένα πρόγραμμα με μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, φεστιβάλ και ποικίλα δρώμενα, διαδικτυακά και μη, που απευθύνονται σε όλους μικρούς και μεγάλους. Επιστρατεύουμε την μαγεία και την λάμψη, τη δημιουργικότητα και την φαντασία, κόντρα στους δύσκολους καιρούς, σκορπίζουμε το άρωμα των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά του νησιούς μας και απαντάμε στο σκοτάδι με το φως. Σε κανέναν δεν θα λείψει η μαγεία των εορτών όσο υπάρχει η αγάπη, η ανθρωπιά η αλληλεγγύη, όσο έχουμε ο ένας τον άλλο, όσο είμαστε μαζί.

Φίλες και φίλοι,

σας εύχομαι ευλογημένα Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη κι ευτυχία προσωπική και οικογενειακή. Ας καλοσωρίσουμε την νέα χρονιά, το 2022, με χαμόγελο και αισιοδοξία”.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα