Η τενίστρια Ναόμι Οσάκα απέκτησε τη δική της κούκλα Μπάρμπι

Μια νέα Μπάρμπι με τη μορφή της σταρ του παγκόσμιου τένις, Ναόμι Οσάκα ξεπούλησε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της.

Η νέα αυτή κούκλα κυκλοφόρησε στο πλαίσιο της της σειράς Μπάρμπι Προτύπων. 

Σύμφωνα με την εταιρεία Mattel, η κούκλα Ναόμι Οσάκα φορά ένα Nike φουστάνι με λευκό αξεσουάρ ηλιοπροστασίας, όπως η εμφάνιση που φορούσε στο Αυστραλιανό Όπεν του 2020 και κρατά μια ρακέτα Yonex.

«Συνεργαστήκαμε με την Μπάρμπι και το 2019, αλλά αυτή τη φορά είναι επίσημο, γιατί σήμερα παρουσιάζω την κούκλα Μπάρμπι Ναόμι Οσάκα. Ελπίζω πραγματικά να υπενθυμίζει σε κάθε παιδί ότι μπορεί να κάνει αυτό που ονειρεύεται. Ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα να έχω μία Μπάρμπι, με το πρόσωπο μου και να βλέπω τα παιδιά να παίζουν με αυτή», είπε η Ναόμι Οσάκα.

Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια αναφέρεται ανοιχτά και συχνά στις συνεντεύξεις της σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φυλετικών διακρίσεων και ψυχικής υγείας. 

«Προφανώς οι αθλητικές της ικανότητες είναι ασυναγώνιστες. Όμως, προσωπικά θαυμάζω περισσότερο το πως χρησιμοποιεί τη φήμη της, την προσοχή πάνω της και τη φωνή της για να ευαισθητοποιήσει για ζητήματα κοινωνικής ανισότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Καρλάιλ Νουέρα, σχεδιαστής της Μπάρμπι.

Η Ναόμι Οσάκα είναι σύμφωνα με το Forbes η αθλήτρια με τα περισσότερα έσοδα στον κόσμο για το 2020 και αυτό το έχει πετύχει χάρις στους χορηγούς της.

Στο μεταξύ όλοι περιμένουν και την ταινία του Netflix με θέμα την ζωή της η οποία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 16 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα