Η Kraft λανσάρει γεύση παγωτού «Μακαρόνια με Τυρί»

Η Kraft, φημισμένη για τα μακαρόνια και τυρί, συνεργάστηκε με το παγωτό Van Leeuwen  για να δημιουργήσει παγωτό με γεύση μακαρόνια και τυρί.

Αυτή η γεύση δημιουργήθηκε προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Μακαρονιών και Τυριών αυτήν την εβδομάδα.

Όσοι ήθελαν να δοκιμάσουν τη γεύση μακαρόνια με τυρί δωρεάν μπορούσαν να πάνε στις 14 Ιουλίου μεταξύ 11 π.μ. έως 6 μ.μ. στην Union Square της Νέας Υόρκης. 

«Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα από το παγωτό. Γι ‘αυτό θέλαμε να συνδυάσουμε δύο από τα πιο εμβληματικά comfort φαγητά για να δημιουργήσουμε ένα παγωτό με την αξέχαστη γεύση των Kraft Macaroni & Cheese με τα οποία μεγαλώσαμε όλοι », δήλωσε η Emily Violett. Η Kraft είπε ότι αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία Van Leeuwen λόγω του εξαιρετικού χειροποίητου παγωτού που δημιουργεί με αγνά συστατικά.

«Ως μεγάλοι θαυμαστές του Van Leeuwen παγωτού, γνωρίζαμε ότι θα ήταν ο τέλειος συνεργάτης για να δημιουργήσει αυτό το παγωτό μαζί μας. Όχι μόνο έχει νόστιμη γεύση, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά και δεν περιέχει τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά ή βαφές όπως και τα Kraft Macaroni & Cheese », εξήγησε η Violett.

Τι λέτε; Θα το δοκιμάζατε;

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα