Η l’artigiano κάνει δώρο ένα SONY PS5 για την απόλυτη gaming εμπειρία!

Η lartigiano διενεργεί διαγωνισμό στο επίσημο Instagram account της και κάνει δώρο ένα SONY PS5 Digital Edition στους gamers που θέλουν να απογειώσουν την εμπειρία τους.

Ως συνώνυμο της απόλυτης gaming εμπειρίας το SONY PS5 Digital Edition ξεπερνά κάθε προσδοκία και συστήνει στο κοινό παιχνίδια της επόμενης γενιάς. Για αυτό και η lartigiano θα το προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή μαζί με 2 λαχταριστά Grande Gusto Massimo.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 12 Απριλίου 2021 και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει μέσω Instagram.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!

Facebook: https://www.facebook.com/lartigiano.gr

Instagram: https://www.instagram.com/lartigianogreece/?hl=el

Λίγα λόγια για τη l’artigiano:

Η lartigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 21 καταστήματα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το έργο τέχνης της ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το υπέροχο έργο τέχνης που βλέπετε στη φωτογραφία της εμπειρικής και αυτοδίδακτης ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα