Θεραπευτική ιππασία & ψυχαγωγία για ωφελούμενους των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μια όμορφη εκδρομή διοργάνωσε η διοίκηση και το προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ. για τα ωφελούμενα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Κατερίνης. Με οδηγό την μακρόχρονη εμπειρία του προσωπικού, το μεράκι και τη διάθεση για προσφορά, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τη θεραπευτική ιππασία και τα οφέλη της, ήρθαν σε επαφή με τα άλογα και ίππευσαν στην κατάλληλα διαμορφωμένη αρένα. Φυσικά δεν έλειψε το τραγούδι και ο χορός.
Ταυτόχρονα, τη δράση επισκέφθηκε και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Κατερίνης, με ωφελούμενους από τον καταυλισμό Ρομά του Πέλεκα, στο πλαίσιο της κοινωνικής ένταξης και ισότιμης συμμετοχής στην κοινωνική ζωή του τόπου μας.
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ., Αστέριος Μπουσνάκης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον συντοπίτη επιχειρηματία κ. Ελευθεριάδη Δημήτρη «για την υποδοχή και την πολυδιάστατη εξυπηρέτηση των παιδιών των δομών μας και των συνοδών τους στο 3 Hills Boutique, καθώς διέθεσε δωρεάν τον χώρο και το κέρασμά τους. Ανάλογες πρωτοβουλίες χρήζουν συγχαρητηρίων και ιδιαίτερης μνείας από όλους μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παρών στη δράση ήταν και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ. Δημήτριος Ζησιμόπουλος, ο οποίος είχε την ευθύνη της διοργάνωσης.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα