Θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χ. Παππού προς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θ. Μπούρα για την παρέμβασή του σχετικά με την επαναλειτουργία του Θριάσιου ως Γενικό Νοσοκομείο – Δήμος Φυλής

Τι θερμές ευχαριστίες του προς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα για την ουσιαστική παρέμβαση του, ώστε το Θριάσιο που έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο μόνο για περιστατικά COVID, να επαναλειτουργήσει ως Γενικό Νοσοκομείο, εκφράζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής είχε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, κατά τη διάρκεια της οποίας του έθεσε το ζήτημα που αφορά όλους τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής κι έλαβε τη διαβεβαίωση ότι τις προσεχείς ημέρες το Θριάσιο Νοσοκομείο, θα σταματήσει να εξυπηρετεί αποκλειστικά COVID περιστατικά, εξυπηρετώντας τους ασθενείς με όλες τις κλινικές (παθολογική, καρδιολογική, παιδιατρική, γυναικολογική κ.α.).

«Για μια ακόμη φορά ο φίλος και αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, αφουγκράστηκε την αγωνία και το αίτημα των συνδημοτών μας με τη δυναμική παρέμβασή του, προς τον Υπουργό, το Θριάσιο Νοσοκομείο που αποτελεί “καταφύγιο” για τους ασθενείς όλης της Δυτικής Αττικής, θα επανέλθει στην πρότερη λειτουργία του, ως Γενικό Νοσοκομείο. Τον ευχαριστώ θερμά που το συλλογικό αίτημα των συμπολιτών του Δήμου Φυλής, βρήκε ανταπόκριση και λύση», επισημαίνει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα