Θετική ανταπόκριση των δημοτών και των εργαζομένων της Παραλίας Ασπροπύργου στη διενέργεια των rapid test της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ασπροπύργου | Δήμος Ασπροπύργου

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα, πραγματοποιήθηκε η διενέργεια των δειγματοληπτικών ελέγχων για τον COVID-19, της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ασπροπύργου και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων στην περιοχή Παραλία Ασπροπύργου.
Η προσέλευση των δημοτών αλλά και των εργαζομένων της περιοχής ήταν ικανοποιητική και συμβάλλει ιδιαίτερα στον έλεγχο της πανδημίας στην Περιφερειακή μας Ενότητας, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους φορείς που έπραξαν τα δέοντα για την ομαλή διεξαγωγή των rapid test καθώς και τον Δήμαρχο Ασπροπύργου για την άψογη συνεργασία.
Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου σημείωσε ότι οι προσπάθειες για τη διαφύλαξη της Υγείας των δημοτών αλλά και των εργαζομένων στον Ασπρόπυργο θα συνεχιστούν, ώσπου η πανδημία να αποτελέσει ένα θλιβερό παρελθόν. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, κάνοντας πράξη τη συνεργασία και ευρισκόμενοι σε καθημερινή εγρήγορση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε για τον Πρόεδρο του Σωματείου Λαϊκών Αγορών για τις υποδομές καθαριότητας που μας εξασφάλισε.



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα