Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Τη στήριξή της στους πολίτες που βίωσαν τον πύρινο εφιάλτη στα μέτωπα των πυρκαγιών δείχνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος η οποία συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας για βοήθεια στους πυρόπληκτους πολίτες ήταν μαζική και πρωτοφανής.

Ο πρωτεργάτης της ανακουφιστικής αυτής δράσεως, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γαβριήλ, ύστερα από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γεώργιο Πατούλη και σε συνεργασία τόσο με τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και με τοπικούς αρμοδίους φορείς απέστειλαν την Παρασκευή 13 Αυγούστου μεγάλα φορτία τροφίμων, νερών, κλινοσκεπασμάτων, ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης στο συντονιστικό κέντρο της Περιφέρειας Αττικής.Όπως επισημαίνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας σε σχετική της ανακοίνωση από την πρώτη κιόλας στιγμή χιλιάδες απλοί πολίτες, ανάμεσά τους πολλοί εθελοντές ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρωτοβουλία της και καθημερινά επισκέπτονταν τους ενοριακούς ναούς, όπου άφηναν τις προσφορές τους ή ακόμη και βοηθούσαν στην συλλογή, δείχνοντας έτσι την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.Την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση αυτής της δράσης εξέφρασε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ τονίζοντας: «Η Εκκλησία μας αγκαλιάζει όλο τον κόσμο και στέκεται συνεχώς δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τους αδελφούς μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα