Κεραμέως: Κανονικά η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών από Σεπτέμβριο

Κανονικά η λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών από τον Σεπτέμβριο, επισήμανε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. 

Η πλειοψηφία είναι ήδη εμβολιασμένη και ο σχεδιασμός εμμένει ότι όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οι δομές θα ανοίξουν κανονικά, επισήμανε η Νίκη Κεραμέως.

Παράλληλα έκανε σύσταση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν ενώ ευχαρίστησε όσους εκπαιδευτικούς έχουν κλείσει ραντεβού για το εμβόλιο. Ερωτηθείσα αν τα σχολεία θα γίνουν εμβολιαστικά κέντρα διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει λόγος καθώς είναι εύκολο να κλείσει ο κάθε πολίτης ραντεβού.

«Σχολεία και πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν δια ζώσης», ανέφερε, μιλώντας στον Alpha η κ. Κεραμέως. «Τρεις στους τέσσερις εκπαιδευτικούς μας, το 73%, έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού. Και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτή την ανταπόκριση. Όμως χρειαζόμαστε περισσότερους εμβολιασμούς. Απευθύνω πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς και τους φοιτητές μας να εμβολιαστούν. Πέρυσι είχαμε την πανδημία, όμως δεν είχαμε αυτό το υπερόπλο που έχουμε σήμερα, το εμβόλιο» ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

«Από τον Σεπτέμβριο πάμε σε κανονική λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών. Με ανοιχτά πανεπιστήμια, σχολεία, σχολές επαγγελματικής κατάρτισης κ.ό.κ. Έχουμε το όπλο του εμβολίου, όμως θέλουμε ακόμα δρόμο για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας», πρόσθεσε η κ. Κεραμέως.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα