Κρήτη: Έκθεση “Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας” στο Πασαλιμάνι

20η Έκθεση Tοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας” – ΠΕΙΡΑΙΑΣ • Πασαλιμάνι

10 έως 18 Ιουλίου 2021

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό!

Όλα είναι έτοιμα για την νέα διοργάνωση της έκθεσης τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας».

Η 20η διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά, από το Σάββατο 10 Ιουλίου έως και την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, το Σάββατο στις 10 Ιουλίου 10.00 το πρωί.

Τα εγκαίνια και ο αγιασμός, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, στις 19:00 το απόγευμα.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης για όλες τις ημέρες που θα φιλοξενηθεί στο Πασαλιμάνι, θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ.

Εννέα ημέρες, δεκάδες παραγωγοί από την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, θα βρεθούν στην καρδιά του Πειραιά με τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα τους.

Λάδι, ελιές, μέλι, ρακί, ρακόμελο, κρασί, τυριά, παξιμάδια, απάκια, λουκάνικα, ξεροτήγανα, σφακιανόπιτες, παραδοσιακά ζυμαρικά, βιολογικοί χυμοί, βότανα, αλόη, προϊόντα χαρουπιού, ξηροί καρποί, παραδοσιακά γλυκά και μαρμελάδες, λουκουμάδες είναι μερικά από τα μοναδικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα που οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν και να προμηθευτούν, σε εξαιρετικές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Την έκθεση επισκέπτονται ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες, στελέχη μικρότερων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων με στόχο τη σύναψη συνεργασιών με παραγωγούς και μεταποιητές.

Η «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» πλέον αποτελεί θεσμό και έχει ήδη πραγματοποιήσει 19 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της www.pagritiaekthesi.com ή καλώντας στα τηλέφωνα: 2810-213318, 6932-430433.

H έκθεση θα διεξαχθεί τηρώντας αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες για την προστασία εκθετών και καταναλωτών από τον Covid 19.

9 ημέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων χτυπά δυνατά στο Πασαλιμάνι!

Στόχος της διοργάνωσης είναι μεταξύ άλλων η τοποθέτηση των κρητικών προϊόντων σε περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα , η επαφή των παραγωγών με τα δίκτυα διανομής που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή της Αττικής, καθώς και οι νέες συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία. Επιπλέον, η διοργάνωση έχει ως στόχο να γνωρίσουν καλύτερα οι καταναλωτές της Αττικής τα κρητικά προϊόντα, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα των τοπικών περιοχών της Ελλάδας.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki!


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα