Κρήτη: Επέστρεψε 40 ευρώ σε μπάρμαν μετά από 10 χρόνια

Πέρασαν 10 χρόνια και ένας άνδρας στην Κρήτη επέστρεψε σε μπάρμαν 40 ευρώ που του είχε δώσει από λάθος για ρέστα.

Ο Αριστοτέλης Τ. παραδέχεται ένα λάθος που έπραξε πριν πολλά χρόνια και ζητά ταπεινά συγγνώμη. Το γράμμα αναφέρει:

«Ονομάζομαι Αριστοτέλης, δεν γνωριζόμαστε. Πριν κάποια χρόνια, 10 ή 11 ίσως, παρόλο που βρισκόμουν σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση επέλεξα να βγω με μια κοπέλα και ήρθαμε στο μαγαζί σου.

Αφού ήπιαμε cocktails ζήτησα τον λογαριασμό. Το κόστος για αυτά που είχαμε πάρει ήταν 60 ευρώ, εγώ είχα ακριβώς 60 ευρώ, ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και ένα των 10 ευρώ. Τα έδωσα στον Bartender και εκείνος προφανώς μπέρδεψε το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, με των 50 ευρώ και μου έδωσε ρέστα 40 ευρώ. Εγώ, τα πήρα.

Κάποια στιγμή ξεπετάχτηκε αυτή η ανάμνηση στο μυαλό μου και επειδή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που έχω πάρει κάτι που δεν μου ανήκει, είτε χρήματα, είτε αντικείμενο, επιθυμώ να το διορθώσω. Ταπεινά λοιπόν και με σεβασμό σου ζητώ να δεχθείς αυτά τα 40 ευρώ».

Η απάντηση του μπαρ

Η πράξη του Αριστοτέλη έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό από την διοίκηση του μπαρ και η συνιδιοκτήτριά του Μαρίνα Μανωλαράκη την γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την έκπληξη, την χαρά της.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

«Αυτό το γράμμα με 40€ ήρθε από ένα άνθρωπο που δεν γνωρίζω . Τον Αριστοτέλη . Ήρθε την στιγμή που είχα χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους … Αριστοτέλη σε Ευχαριστώ όχι για τα λεφτά … σε Ευχαριστώ γιατί μου ξανά έδωσες την ελπίδα….» έγραψε.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα