Κυβερνητική γελοιοποίηση: Κουρέλια η απαγόρευση συναθροίσεων έγιναν κανονικά οι πορείες – OTA VOICE

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, με προεξέχοντα τον προοδευτικό υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη,  γελοιοποιήθηκε από την αριστερή πτέρυγα που προχώρησε σε μαζικές κινητοποιήσεις, με τη συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων, καταργώντας στην πράξη τα απαγορευτικά μέτρα. Αδύναμη παρακολουθούσε να κουρελιάζονται οι αποφάσεις της, σε αντιδιαστολή με το κύμα εκβιασμού και τρομοκρατίας κατά των Πιστών και των πατριωτών , την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ και τα Χριστούγεννα, που θέλησαν να εκφράσουν το θρησκευτικό και εθνικό τους συναίσθημα.

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων μεγάλος όγκος από διαδηλωτές, μαθητές, φοιτητές, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΔΠΤΕ, ΑΔΕΔΥ και ενώσεις γονέων, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και «παρέλασαν» προς το Σύνταγμα, χωρίς βέβαια να τηρούνται αποστάσεις.  Προσωρινά η κυκλοφορία διακόπηκε σε Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου και Β. Σοφίας, ενώ εκτροπή έγινε στην Ακαδημίας, στο ύψος της οδού Κανάρη.

Να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί αν οι συγκεντρωμένοι ήταν εκατοντάδες ιερείς και μοναχοί που θα διαμαρτύρονταν κατά των μέτρων ή αν ήταν εκατοντάδες με γαλανόλευκες σημαίες που θα διαμαρτύρονταν για την διαχείριση στα εθνικά θέματα. Δεν είναι τυχαίο που στα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης η είδηση περνάει στα «ψιλά¨, σε αντίθεση με το κύμα χαφιεδισμού και τρομοκρατίας τις ημέρες των Χριστουγέννων και των Θεοφανίων, έξω από ιερούς ναούς. Αποκορύφωμα τα fake ρεπορτάζ με τελετές Αγιασμού των Υδάτων προγενέστερες που παρουσιάστηκαν ως τωρινές.

Από το Εφετείο Αθηνών, την πορεία του Πολυτεχνείου και το παν εκπαιδευτικό συλληπτήριο, είναι ξεκάθαρο ότι η υγεία των πολιτών έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην ανεξέλεγκτη πολιτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της αγωνιστικής δράσης που αδιαφορεί για τις επιπτώσεις.

Πως επιβάλλονται μέτρα και εξοντωτικά πρόστιμα κατά πολιτών, πως κλείνουν επιχειρήσεις, όταν κάποιοι τυγχάνουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Πως διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα των μέτρων, όταν συστηματικά κάποιοι τα καταστρατηγούν  με την κυβερνητική συγκατάθεση και ανεκτικότητα;

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα