Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Spider-Man: No Way Home»

Το τρέιλερ του « Spider-Man: No Way Ηome» αποκαλύπτει την πλοκή της ταινίας που μέχρι τώρα ήταν επτασφράγιστο μυστικό.

Μετά από διαρροή του την οποία δεν μπόρεσαν να περιορίσουν, Sony και Disney έδωσαν επίσημα στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο «Spider-Man: No Way Home», το τρίτο κατά σειρά κεφάλαιο της ιστορίας του Πίτερ Πάρκερ στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU).

Το τρέιλερ αποκαλύπτει τις δυσκολίες που περνά ο Spider-Man (Tom Holland) μετά την αποκάλυψη της αληθινής του ταυτότητας στα μέσα ενημέρωσης και έτσι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Ο υπερήρωας – μάγος κάνει ένα ξόρκι, το οποίο στοχεύει να αναιρέσει την αποκάλυψη του ονόματος του Spider-Man και να τη σβήσει από τη συλλογική μνήμη. Ωστόσο όπως φαίνεται, κάτι πάει στραβά και με τη μαγεία του ανοίγει κατά λάθος το Multiverse.

Τι σημαίνει το άνοιγμα του Multiverse;

Ουσιαστικά ότι οι πόρτες που εμπόδιζαν όλα τα παράλληλα σύμπαντα – που συνυπάρχουν με αυτό του MCU – να αντιδράσουν μεταξύ τους πλέον ανοίγουν διάπλατα. Ως αποτέλεσμα οι Spider-Men από άλλους κόσμους και οι εχθροί τους μπορούν να κάνουν την είσοδό τους στο σύμπαν του MCU που πρακτικά σημαίνει ότι πιθανότατα θα δούμε ξανά στη μεγάλη οθόνη τον Tobey Maguire (πρώτο και καλύτερο Spider-Man στην ιστορία του σινεμά) και τον Andrew Garfield (δεύτερο) να πολεμούν στο πλευρό του (τρίτου κατά σειρά και “εν ενεργεία”) Tom Holland. 

Η συνύπαρξη των τριών αστέρων στο «Spider-Man: No Way Home» δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Sony και Marvel, ωστόσο στο τρέιλερ βλέπουμε την επιστροφή του παλιού Doctor Octopus (Alfred Molina) καθώς και μια βόμβα του διαβόητου Green Goblin που είχε υποδυθεί στην πρώτη ταινία του 2002 ο Willem Dafoe.

Εάν οι φήμες ισχύουν, θα είναι η πρώτη φορά που συνυπάρχουν στο ίδιο φιλμ όλοι οι ηθοποιοί που έχουν ενσαρκώσει έναν υπερήρωα (και μάλιστα υποδυόμενοι ξανά τον υπερήρωα).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ παράλληλα θα προβληθεί από το Disney+.

Δείτε το τρέιλερ:

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα