Κωνσταντινούπολη: Εστιατόριο μέσα σε φούσκες με θέα τον Βόσπορο

Ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη επιστράτευσε και πάλι τις «φούσκες» προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες του ένα δείπνο στον Βόσπορο.

Μικρά-μικρά πριβέ εστιατόρια σε διάφανες φούσκες ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια σε ταράτσα κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη από την ημέρα που ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε τη χαλάρωση ορισμένων μέτρων του lockdown στη χώρα, τον Μάρτιο.

Με το τραπεζάκι στο κέντρο και μια πόρτα που κλείνει ερμητικά, οι θαμώνες του εστιατορίου μπορούν έτσι να είναι και να νιώθουν ασφαλείς, καθώς επιστρέφουν με έναν ευρηματικό τρόπο στην κανονικότητα. Μια αντίστοιχη ιδέα, αλλά στις όχθες των καναλιών του Άμστερνταμ, είδαμε πριν από έναν χρόνο στην Ολλανδία.Το «Turkce Meze», όπως είναι το όνομα του εστιατορίου, προμόταρε τη συγκεκριμένη «πατέντα» σε καιρούς κορωνοϊού και το περασμένο καλοκαίρι, με τις διάφανες φούσκες του να γίνονται viral. Αυτή τη φορά εξόπλισε τις φούσκες με σόμπες για ζεστασιά και άνοιξε και πάλι τις πόρτες του σε όσους επιθυμούσαν να δειπνήσουν με θέα τον Βόσπορο.Με ειδικά διαμορφωμένες «φούσκες», που διασφαλίζουν την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού, το εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη φιλοδοξεί να προσελκύσει πελάτες εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα