«Μέριμνα»: Εκστρατεία συγκέντρωσης δωρεών για παιδιά και εφήβους χωρίς πατέρα

Από τις 18 μέχρι τις 20 Ιουνίου, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, η «Μέριμνα» διοργανώνει, εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης δωρεών για παιδιά και εφήβους χωρίς πατέρα.

Η Γιορτή του Πατέρα είναι μια μοναδική ημέρα, αφιερωμένη στην πολύτιμη σχέση πατέρα-παιδιού. Η μέρα αυτή, αφορά, τόσο τους μπαμπάδες που βρίσκονται δίπλα μας, αλλά και όσους «ζουν» πλέον μέσα στην ψυχή μας.

Για τα παιδιά που έχουν βιώσει τη απώλεια του πατέρα, η μέρα αυτή είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμήσουν τις πολύτιμες στιγμές μαζί του, τα όσα έμαθαν, ένιωσαν και κληρονόμησαν από αυτόν. Η «Μέριμνα» μας καλεί να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης δωρεών, για να χρηματοδοτηθούν παιδιά και έφηβοι που βιώνουν την απώλεια του πατέρα.

Με την συγκέντρωση χιλίων ευρώ χρηματοδοτείται ένας κύκλος στήριξης παιδιού και εφήβου που βιώνει την απώλεια του πατέρα από φυσιολογικά αίτια.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία με τρεις τρόπους:

1. Προωθήστε το κάλεσμα συμμετοχής στην εκστρατεία 18-19-20 Ιουνίου

2. Ανεβάστε στα social media στις 20 Ιουνίου #MpampaMouZeisGiaPantaStinKardiaMou #Μέριμνα με μια φωτογραφία ή ζωγραφιά ή ευχή για το μπαμπά σας ή το ποστ της Μέριμνας ή όποιον άλλο τρόπο εσείς προτιμάτε

3. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια δωρεά στη Μέριμνα για τη στήριξη παιδιών που βιώνουν την απώλεια του πατέρα στο σύνδεσμο #MpampaMou. Πληροφορίες: Ειρήνη Γκιουλάκου – Τμήμα Ανεύρεσης Πόρων – τηλ. 6936704226 E: [email protected]Η «Μέριμνα» φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 26 χρόνια, με εξειδίκευση στην Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας στο σπίτι σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Η Μέριμνα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εδώ και δεκαετίες, καταρχάς, μέσω των δύο Συμβουλευτικών Κέντρων Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ καθημερινά λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης. Προσφέρει επίσης Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, στην Αθήνα, που προσφέρει ιατρική, νοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους που νοσούν από μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Επίσης οργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας, ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών σε θέματα παιδιατρικής ανακουφιστικής φροντίδας και στήριξης στο πένθος. Και τέλος, προωθεί εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα