Μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά Κ. Γιάννη Μαλανδράκη Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης αποστέλλει σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ένα εγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας, επισημαίνοντας τα εξής:
«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας και όχι μόνο, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινά αύριο και στην οποία τα παιδιά καλούνται με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε και ιδιαίτερα τα παιδιά μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο «στίβο» των επιδιώξεων – και οπωσδήποτε όχι τον μοναδικό – των νέων παιδιών, για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών τους και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας, δημιουργικής πορείας στη ζωή τους. Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες τους και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών!
Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη τόσο στις οικογένειες των μαθητών, που έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας καθώς και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη εκπαιδευτική υποστήριξη που τους παρείχαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!»


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα