Μήνυμα και ευχές του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη προς μαθητές και μαθήτριες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

Αγαπητά μου παιδιά

Οι πανελλαδικές εξετάσεις σηματοδοτούν την ολοκλήρωση των κόπων που καταβάλλατε κατά τη διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων, την έναρξη μιας νέας περιόδου στη ζωή σας και το κλείσιμο της αυλαίας σε ένα τρυφερό και γλυκό ταξίδι που λέγεται σχολείο. Παράλληλα, συνιστούν μια μεγάλη πρόκληση για εσάς, αλλά και για όσους βρίσκονται δίπλα σας στηρίζοντας την προσπάθειά σας.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι σας έχετε το «υλικό» και τα αποθέματα για να διαπρέψετε. Ωστόσο, θέλω να σας υπενθυμίσω, ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, «η Παιδεία είναι το πρώτο και μέγιστο καλό για τους ανθρώπους, εμπνέει αξίες και ιδανικά, στρέφει το βλέμμα του νέου σε ψηλά οράματα». Προτροπή και συμβουλή μου είναι να προσέλθετε στη δύσκολη διαδικασία των Πανελλαδικών, με πίστη, σύνεση, νηφαλιότητα, ψυχραιμία, αισιοδοξία και συγκέντρωση, ενώ σημαντικό είναι να κρατήσετε ψηλά το θάρρος και το ήθος σας ακόμα και όταν αυτό φαίνεται δύσκολο. Τα εμπόδια που εσείς, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας αντιμετωπίσατε τους προηγούμενους μήνες σας κάνουν ήδη νικητές και προσθέτουν στον αγώνα σας ποιοτική αξία.

Ως Δήμαρχος σας εκφράζω τη στήριξή μου, αλλά και ως πατέρας, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να έχετε υγεία, υπομονή, καθαρή σκέψη, πίστη και αισιοδοξία.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα