Μήνυμα σε μπουκάλι ταξίδεψε 3.000 μίλια στον Ατλαντικό

Ένα μήνυμα σε μπουκάλι ταξίδεψε με τα κύματα 3.000 μίλια, από τον Καναδά ως την Νότια Ουαλία, όπου μια γυναίκα το βρήκε άθικτο σε βόλτα που έκανε με τα σκυλιά της.

Η 52χρονη Αμάντα Τίντμαρς, περπατούσε αμέριμνη με τους δύο σκύλους διάσωσης που έχει, στην παραλία Ogmore-on-Sea, όταν παρατήρησε ένα μπουκάλι ανάμεσα σε φύκια που είχαν ξεβραστεί. Τώρα περιμένει απάντηση από τον ψαρά καβουριών που το είχε ρίξει στην θάλασσα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού, τον Νοέμβριο του 2020.«Όταν το βρήκα σκέφτηκα πως ήταν αξιαγάπητο, έφτασε ως εδώ χωρίς να σπάσει. Σκέφτηκα ότι είχε κάτι μέσα, σαν θησαυρό». Επέστρεψε στο σπίτι της και περίμενε τον γιο της να γυρίσει για να το ανοίξουν μαζί. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν πραγματικά ιδιαίτερο. Έστειλα μήνυμα και στον άλλο μου γιο και την κόρη, ήταν εξίσου ενθουσιασμένοι με εμένα. Ήταν απίστευτο».

Το γράμμα ήταν από έναν ψαρά ονόματι Τζον Γκράχαμ που είχε γράψει στο μήνυμά του και το email του, ώστε αν ποτέ κάποιος έβρισκε την μποτίλια, να του απαντούσε.

Το πλήρωμα του ίδιου πλοίου φαίνεται πως είχε ρίξει κι άλλα μηνύματα στη θάλασσα, καθώς άλλο ένα μπουκάλι ξεβράστηκε στην κομητεία Κέρι στην Ιρλανδία.

Μετάφραση: «Αυτό το μπουκάλι ερρίφθη στην θάλασσα από το κατάστρωμα του πλοίου Arctic Eagle, στο Γκραντμπάνκς του Νιουφάουντλαντ, στον Καναδά, ενώ ψαρεύαμε καβούρια του χιονιού στις συντεταγμένες: ….»

Η Τίντμαρς έστειλε στον ψαρά email και περιμένει απάντησή του. Στο μεταξύ, το μπουκάλι με το μήνυμα φυλάσσονται στο σπίτι της καθώς το πρώτο μήνυμα, αφού διέσχισε τον ωκεανό, κατάφερε να διαβαστεί. Η συνέχεια της αλληλογραφίας όμως θα είναι μάλλον ηλεκτρονική.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα