Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του Φον Δημητράκη για τις παραστάσεις του Νοεμβρίου – Δήμος Φυλής

Με μεγάλη επιτυχία και την θερμή ανταπόκριση του κοινού ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις με το εμβληματικό έργο του Δημήτρη Ψαθά, “Fon Δημητράκης” που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου (ΘΟΖ) για τα τρία Σαββατοκύριακα 13-14, 20,21 και 27, 28 Νοεμβρίου.

Η νέα υπερσύγχρονη Θεατρική Στέγη του Δήμου Φυλής που εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή, που έκοψαν την κορδέλα μαζί με τα παιδιά των Παιδικών Θεατρικών Τμημάτων, την προηγούμενη μέρα της πρεμιέρας, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, αποδείχθηκε ιδιαιτέρως γούρικη!

Έτσι παρά τις υγειονομικές συνθήκες και τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας και οι έξι παραστάσεις της ΘΟΖ γέμισαν από το θεατρόφιλο κοινό του Δήμου Φυλής και της ευρύτερης περιοχής, που όπως όλα δείχνουν, όσο πάει και μεγαλώνει!

Γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού στην 21χρονη πορείας της, η Σκηνοθέτιδα της ΘΟΖ και των υπόλοιπων θεατρικών Τμημάτων (Παιδικών και Εφηβικών) Στέλλα Νικολοθανάση έχει καταφέρει με την αρτιότητα της δουλειάς και των επιλογών της, να συσπειρώνει τόσο επί σκηνής όσο και απέναντι από αυτή ένα φαν κοινό που όχι μόνο την ακολουθεί πιστά αλλά και χρόνο με το χρόνο διευρύνεται.

Αυτό συνέβη και με τον “Fon Δημητράκη”, τη σπουδαία θεατρική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά που χάρισε στο κοινό, στιγμές, γέλιου, προβληματισμού και συγκίνησης.

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί της Στέλλας πάτησαν με το δεξί στη νέα θεατρική σκηνή δικαιώνοντας κι εκείνοι από την πλευρά τους, επιλογές, ατέλειωτες ώρες δουλειάς κι εν τέλει, το κοινό τους!

Γι’ αυτό και η πολυπληθής παρουσία σε όλες τις παραστάσεις τους καθώς και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου ήταν αυτό που τους άξιζε!

Ανάμεσα σε κείνους που τους απόλαυσαν κατά την τελευταία παράσταση το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021, βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, τον οποίο η Στέλλα Νικολοθανάση ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για την πολύτιμη συνεισφορά του στη δημιουργία της νέας θεατρικής Σκηνής, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Τόλης Βαδεβούλης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος που ανήκουν στο διαχρονικά πιστό κοινό της Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου.

Και για την “επίγευση” αξίζει να σημειωθεί πως τα ωραία δεν σταματούν εδώ καθώς στόχος της ΘΟΖ εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι να ανεβάσει δύο ακόμη παραστάσεις μέσα στο Δεκέμβρη.

Οπότε όσοι δεν πρόλαβαν να δουν τον υπέροχο “Fon Δημητράκη” θα έχουν την ευκαιρία προσεχώς.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το φινάλε της τελευταίας παράστασης


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα