Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής

Με σύνθημα «Χαρίζουμε ζωή τις Κυριακές – Δίνουμε αίμα όπως και πριν την έναρξη της πανδημίας χωρίς κανέναν απολύτως φόβο» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά,  σε συνεργασία  με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Τον τελευταίο χρόνο, λόγω και της πανδημίας της Covid-19, η ανάγκη για εθελοντική προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη, προκειμένου να καλυφθούν οι συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν. Ωστόσο, παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στις μετακινήσεις, πολλοί συμπολίτες μας έδωσαν το «παρών» σε αυτή την έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η εθελοντική αιμοδοσία παραμένει ένας σημαντικότατος κρίκος κοινωνικού εθελοντισμού.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσοι πρωτοστατούν και συμμετέχουν σε αυτή την ανεκτίμητη και αναντικατάστατη προσφορά αγάπης. Από τους τακτικούς κι έκτακτους αιμοδότες μέχρι τους εθελοντές που προσήλθαν, αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα.

Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην ιατρό κ. Άννα Κωνσταντινίδου, στις νοσηλεύτριες κ. Αντωνία Μαρκοτσάνη, κ. Δέσποινα Σφηντσιώτη και κ. Θωμαή Κουμπατσιάρη, στην τεχνολόγο κ. Βασιλική Παπαγεωργίου και στον οδηγό κ. Ιωάννη Πολιτόπουλο.

Ευχαριστούμε επίσης για την συνεργασία τους, την επισκέπτρια υγείας κ. Γεωργία Νεοχωρλή, την προϊσταμένη του Κέντρου Αίματος κ. Ουρανία Περπερίδου και τη συντονίστρια διευθύντρια του Κέντρου Αίματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Μαρία Χατζηκύρκου.

Τους συνεργάτες του ΚΑΠΗ της Δ.Ε Ευκαρπίας κ. Κατερίνα Καββαδά , κ. Γλυκερία Μαγκαντάση, τον Πρόεδρο – Σύμβουλο της Δ.Ε Ευκαρπίας κ. Γιώργο Ασλανίδη και την επόπτρια του δήμου κ. Νόπη Βαμβακίδου. Τέλος, ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, το τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα