Με παρέμβαση του Δήμου Φυλής (Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής) ο εξοπλισμός των παραρτημάτων των νηπιαγωγείων

Ο Δήμος Φυλής δεν αρκέστηκε στην τοποθέτηση επτά (7) νέων αιθουσών για τις ανάγκες της προσχολικής αγωγής. Με ενέργειες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (Α’ ΕΣΕ), συμπλήρωσε τον εξοπλισμό τους, καλύπτοντας τις αδυναμίες της Ανώνυμης Εταιρίας Κτιριακές Υποδομές (ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ), δηλαδή του πρώην ΟΣΚ.


Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του προέδρου της Α’ ΕΣΕ Γιάννη Κρεμύδα, οι δύο νέες αίθουσες στο 2ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων παρέλαβαν όλον τον απαραίτητο, για τη λειτουργία τους, εξοπλισμό κι ακολουθούν το Νηπιαγωγείο Φυλής και το 7ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων.

Η δήλωση αδυναμίας της ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ να καλύψει τα αιτήματα της προϊσταμένης του 2ου Νηπιαγωγείου για εξοπλισμό των αιθουσών, δημιούργησε προβλήματα στη λειτουργία τους. Η άμεση παρέμβαση του Γιάννη Κρεμύδα έδωσε λύση και σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δυο (2) αίθουσες του παραρτήματος εξοπλίστηκαν με δύο (2) επιπλέον κλιματιστικά για τις ανάγκες ψύξης-θέρμανσης, σύγχρονα ηχοσυστήματα, έπιπλα αποθήκευσης, βιβλιοθήκες με 16 ράφια cube, επιτοίχια κουκλόσπιτα/ ράφια (flisat), φελοπίνακες, κρεμάστρες κ.λπ.

Επίσης, παραδόθηκε και ένα (1) laptop για τις ανάγκες του παραρτήματος του 3ου Νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων.
Να σημειωθεί, ότι η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή είναι έτοιμη να παραγγείλει τον εξοπλισμό της νέας αίθουσας του Νηπιαγωγείου Φυλής και του παραρτήματος του 7ου Νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων (τέσσερις αίθουσες).

«Χρέος της πολιτείας είναι να καλύψει τις ελλείψεις στο επίπεδο της υλικοτεχνικής υποδομής, που έχει προκαλέσειι η λειτουργία της υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, ιδιαίτερα σε Δήμους που δεν το είχαν ανάγκη αφού διαθέτουν πρότυπους παιδικούς σταθμούς, όπως ο Δήμος Φυλής. Χρέος δικό μας είναι, όταν αυτές οι ελλείψεις δεν καλύπτονται, να φροντίζουμε ώστε να έχουν τα παιδιά μας το καλύτερο, μέσα και έξω από το Νηπιαγωγείο. Αναμένουμε τις απαντήσεις της ΚΤΥΠ. ΑΕ στα αιτήματα και των υπόλοιπων παραρτημάτων, για να παρέμβουμε το ίδιο άμεσα ως Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Είμαστε σταθερά παρόντες στις ανάγκες των σχολείων μας», τόνισε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Γιάννης Κρεμύδας.

«Είναι ανάγκη όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του, να υπερβαίνει τις δυσκολίες για να εξασφαλίζουμε το καλύτερο στα σχολεία μας. Η Παιδεία είναι η μεγάλη προτεραιότητα του Δήμου Φυλής” δήλωσε, από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα