Με πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή PCR/rapid test 48ωρών η είσοδος στο Δημαρχείο Γαλατσίου από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 – Δήμος Γαλατσίου

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας για τον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας, από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 θα ισχύουν πλέον νέα έκτακτα μέτρα για την είσοδο στις δημόσιες υπηρεσίες.

Ειδικότερα, οι πολίτες από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 θα εισέρχονται πλέον στο Δημαρχείο Γαλατσίου μόνο με την επίδειξη  πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ή με PCR ή rapid test 48ωρών για τους ανεμβολίαστους.

Ο έλεγχος του πιστοποιητικού, PCR ή rapid test θα πραγματοποιείται στην είσοδο του Δημαρχείου, στο θυρωρείο, όπου οι πολίτες θα πρέπει να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή το αρνητικό αποτέλεσμα του πρόσφατου τεστ.

Ο Δήμος Γαλατσίου ακολουθεί πιστά τις οδηγίες για πρόσθετα μέτρα με σκοπό την προάσπιση της κοινωνίας και την προστασία των πολιτών και υπενθυμίζει ότι συνεχίζει να είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα