Με πρόγραμμα & τάξη η καθημερινή φροντίδα των χώρων Πρασίνου | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά και υλικά μέσα που απαιτούνται, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Μπεϊνά εργάστηκαν σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου και συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά, για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου.

Φυτεύσεις λουλουδιών, κλαδεύσεις και αποκομιδή κλαδιών, κοπή χόρτων, επιπεδοποίηση ακτών, καθαροί και φροντισμένοι κοινόχρηστοι χώροι ήταν ορισμένες μόνο από τις εργασίες που υλοποιήθηκαν. Έμφαση δίνεται την τρέχουσα περίοδο σε πάρκα, πλατείες, νησίδες, παιδικές χαρές κ.α. σε όλο το παραλιακό μέτωπο, στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων.

«Το προσωπικό της υπηρεσίας μας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι όλα όμορφα και περιποιημένα. Δίνουμε χρώμα στις γειτονιές και τις πλατείες. Όλοι μας με την προτροπή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε αδιάλειπτα σε όλα τα μέτωπα με πρόγραμμα και τάξη» τονίζει σε δήλωσή του ο κος Μπεϊνάς.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα