Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή των αγωγών μεταφοράς νερού για την πόλη της Κατερίνης | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή των αγωγών μεταφοράς νερού για την πόλη της Κατερίνης | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
















Skip to content Skip to main navigation

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των παρεμβάσεων του έργου «Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης» εξέφρασε στη διάρκεια επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και θα επιλύσει οριστικά προβλήματα που σχετίζονται με την απρόσκοπτη παροχή νερού σε περιόδους αυξημένης κατανάλωσης και ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο.
Ειδικότερα ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τα δυο εργοτάξια της αναδόχου του έργου. Στο Νοτιοδυτικό τομέα το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έχοντας ήδη προχωρήσει η τοποθέτηση περισσοτέρων από 1.000μ αγωγών έως και την περιοχή του Α’ ΔΑΚ.
Επιπλέον, στο βορειοανατολικό τομέα του έργου (Γ’ παρ. Πριάμου, Σ. Σταθμός) σήμερα ξεκίνησαν εργασίες της τοποθέτησης των αγωγών και αναμένεται με την εγκατάσταση και την λειτουργία δυο αυτόνομων εργοταξίων, το έργο να ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών (έως τον Μάϊο του 2022).
Το έργο προϋπολογισμού 2.782.258,00 €, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και υλοποιεί η ΔΕΥΑΚ.

Πολιτική απορρήτου & cookies

Skip to content


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα