Με την κινητοποίηση του Δήμου Αμοργού εμβολιάστηκε η κυρά Ρηνιώ της Κινάρου

Με την άμεση αντίδραση του Δήμου Αμοργού, εμβολιάστηκε μετά από επιθυμία της η κυρά Ρηνιώ, η μοναδική κάτοικος της Κινάρου.

Επιθυμία που υλοποιήθηκε χάρη στην κινητοποίηση του δημάρχου Αμοργού, Λευτέρη Καραΐσκου και της κινητής μονάδας εμβολιασμού που έφτασαν με σκάφος στο απομακρυσμένο νησί με ανέμους ισχύος 6 μποφόρ.

Η κυρά Ειρήνη με χαμόγελο και γεμάτη αισιοδοξία υποδέχτηκε στη Κίναρο, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου το Δήμαρχο Αμοργού Λευτέρη Καραΐσκο, τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Αμοργού Κωνσταντίνο Μπουρνάκα και τη νοσηλεύτρια Άντα Κραβαρίτη. Η εμβολιαστική διαδικασία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια με τη Κυρά Ειρήνη να δηλώνει πως «τώρα δε φοβάμαι τον Χάρο» ευχαριστώντας το Δήμαρχο Αμοργού  και τους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας Αμοργού που έσπευσαν δίπλα της σε αυτή τη σημαντική απόφαση για την υγεία της.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε, «Το μήνυμα που στέλνει η κυρά Ειρήνη είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ένα μήνυμα ζωής και υπευθυνότητας απέναντι και στον εαυτό μας και στην κοινωνία, κυρίως σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και στους υγειονομικούς, που έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μάχη για να ξεπεράσουμε την πανδημία, ότι μόνο με τον εμβολιασμό θα μπορέσουμε ακριβώς να αφήσουμε αυτή την ιστορία πίσω μας. Να θωρακίσουμε την υγεία μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Ευχαριστώ τον προϊστάμενο και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αμοργού. Επίσης το Αττικό Νοσοκομείο, τον διοικητή κ. Αποστολόπουλο και τη διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Πισιμίση και φυσικά τον κ. Ροϊλό, Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου. Eυχαριστώ τέλος τους καπετάνιους Αντώνη και Κωσταντή Χάλαρη για την φιλοξενεία στο σκάφος τους. »


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα