ΜΕ ΤΗΝ 3Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΕΚΛΕΙΣΕ Η 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Με την παρουσία της Δημοτικής Αρχής, όπως ακριβώς άρχισε έτσι και έκλεισε τις δράσεις της η 3η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης, που διεξήχθη από 18 μέχρι 26 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκειά της πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός Προληπτικών – Διαγνωστικών Ιατρικών Εξετάσεων με σκοπό την προάσπιση της υγείας των πολιτών, σύμφωνα πάντοτε με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) για την πρόληψη 11 νοσημάτων, που μπορούν να αποβούν θανατηφόρα.
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν Επιστημονικές Ημερίδες για ενημέρωση του κοινού, κατά τις οποίες δόθηκαν οι πρέπουσες ιατρικές συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν.
Κορυφαίο γεγονός αποτέλεσε η διεξαγωγή της τρίτης διήμερης Τακτικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης για το έτος 2021, στην οποία συμμετείχαν φορείς, αλλά και απλοί πολίτες δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αλληλεγγύη και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατά το κλείσιμο της 3ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης δήλωσε: «Με μεγάλη επιτυχία και αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο θεσμός της 3ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης στην πόλη μας. Η Κοινωνική Υπηρεσία αξιοποιώντας τη συνεργασία της με Επιστημονικούς Φορείς κατόρθωσε να προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα προάσπισης της υγείας των κατοίκων της πόλης μας. Συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον προς αυτόν τον τομέα και προγραμματίζουμε στο άμεσο μέλλον και νέες δράσεις, προκειμένου να προσφέρουμε στους πολίτες την δυνατότητα να βελτιώσουν την προσωπική και οικογενειακή τους υγεία.»


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα