Με τις δέουσες τιμές τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του πρώην Δημάρχου Ζεφυρίου Απόστολου Ζέρβα

Με τις τιμές που αρμόζουν στην προσωπικότητα και στο έργο του, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του πρώην Δημάρχου Ζεφυρίου, Απόστολου Ζέρβα, το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2021.


Τον εκλιπόντα Δήμαρχο αποχαιρέτησαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γρηγορούσης ο αγαπημένος του γιος Μηνάς, η σύζυγός του Γεωργία, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του από το χώρο της αυτοδιοίκησης, εργαζόμενοι της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και Δημότες που τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, παρά το τσουχτερό κρύο, έμειναν στον αύλειο χώρο του Ναού και στους εξωτερικούς χώρους για το ύστατο χαίρε.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα και Ιερέων που εκπροσώπησαν τις ενορίες από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων και Φυλής.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν με τους επικήδειους αποχαιρετισμούς τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε, εκτάκτως, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, αποφάσισε τιμής ένεκεν, η κηδεία, να τελεστεί, δημοσία δαπάνη

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος , οι Υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου έμειναν κλειστές σε ένδειξη πένθους και η σημαία θα κυματίζει μεσίστια στα δημοτικά κτίρια για τρεις ημέρες.

Ο Απόστολος Ζέρβας, που είχε πολλά ακόμη να δώσει στον τόπο κι έφυγε πρόωρα από τον Δήμο Φυλής, διετέλεσε Δήμαρχος Ζεφυρίου τις τετραετίες 1991-1994 και 1999-2002 και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τη τετραετία 2007-2010. Συνέγραψε τα βιβλία “Σε βρήκα Κώστα Ζέρβα” (2009), “Αράχωβα το χωριό μας” (2010), “Ό,τι θυμιέμαι” (2011) και την ιστορική έκδοση του Δήμου Φυλής “Ζεφύρι- Νεότερη διαδρομή 1950-2010” (2019). Διακρίθηκε για το ήθος, την ευρυμάθεια και τη αγάπη του για τη ζωή.

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα