Με 2 Συναυλίες τιμά ο Δήμος Ασπροπύργου τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας | Δήμος Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Δημήτρης Καγιάς σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις που εγκαινιάζουν την καλοκαιρινή περίοδο και τη δυνατότητά του Δήμου να υλοποιήσει και πάλι πολιτιστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ο Δήμος Ασπροπύργου με  την συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνουν αρχικά, για να τιμήσουν την Αγία Μαρίνα, το ξωκλήσι της πόλης που γιορτάζει, δύο συναυλίες σε ανοιχτούς υπαίθριους χώρους. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 στην Πλατεία Δημαρχείου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία – Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο «Οι Θαλασσιές οι Χάντρες» με την Τίνα Τράκου και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ  και το Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 στο Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου και ώρα 21:00 συναυλία με την Κατερίνα Ντίνου.

Λαμβάνοντας δε υπόψη τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, οι εκδηλώσεις θα είναι μόνο για καθήμενους θεατές, σε προκαθορισμένο χώρο. Συστήνεται η χρήση μάσκας ενώ η είσοδος στον χώρο των εκδηλώσεων θα είναι δωρεάν, με κάρτες εισόδου που θα διανέμονται στην είσοδο και με σειρά προτεραιότητας. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να προσέρχεστε 30΄πριν την ώρα έναρξης της εκδήλωσης.



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα