Μια διαφορετική… συνέντευξη του Πρωθυπουργού: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα παιδιά της Atraktos

Στα ερωτήματα παιδιών της Atraktos Kids, μιας πρωτοβουλίας της οργάνωσης της Ατράκτου ( Μη Κερδοσκοπικής Πρωτοβουλίας που έχει σκοπό να προωθήσει θετικά πρότυπα), απάντησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία διαφορετική συνέντευξη.

Η συζήτηση με τους μικρούς δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της εκπομπής επαγγελματικού και κοινωνικού προσανατολισμού «Μεγάλες Κουβέντες», περιστράφηκε γύρω για τα παιδικά του χρόνια, τις ανησυχίες του, τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς του, τι θέλει να κάνει μετά το τέλος της πανδημίας αλλά και τι θα έκανε αν είχε τη δύναμη ενός υπερήρωα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε κατ’ αρχήν  ότι ήταν μικρός ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο και να φτιάχνει συναρμολογούμενα αεροπλανάκια!

Όσον αφορά τον… επαγγελματικό του προσανατολισμό,  απάντησε στον μικρό Φίλιππο ότι ήθελε να γίνει «οδηγός τραίνου, μετά πιλότος, μετά γιατρός και Πρωθυπουργός…».

Για το αν του έλειπε ο πατέρας του δήλωσε: «Ναι μου έλειπε πολύ γιατί ο μπαμπάς μου δούλευε πάρα πολύ όταν ήμουν μικρός, δεν τον έβλεπα πολύ, αλλά πρέπει να σου πω ότι και τον λίγο χρόνο που με έβλεπε ήταν ένας εξαιρετικός μπαμπάς. Οπότε, ναι, μου έλειπε πολύ όταν μεγάλωνα».

Συνέντευξη του Πρωθυπουργού: Ο Κ. Μητσοτάκης στα παιδιά της Atraktos

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις δουλειές που είχε κάνει πριν ασχοληθεί με την πολιτική. «Δούλευα για δέκα χρόνια. Δούλευα σε τράπεζα, δούλευα σε μία εταιρεία που έδινε συμβουλές σε άλλες εταιρείες. Δούλευα 10 χρόνια πριν μπω στην πολιτική και πριν γίνω Πρωθυπουργός, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς, δεν ξεκινάει κάνει την πολιτική για να γίνει Πρωθυπουργός. Όπως σου είπα, πρώτα εκλέχθηκα βουλευτής για αρκετά χρόνια, μετά έγινα Υπουργός και μετά έγινα Πρωθυπουργός επειδή κέρδισε το κόμμα του οποίου είμαι επικεφαλής, η Νέα Δημοκρατία, τις τελευταίες εκλογές» δήλωσε στην Κρυσταλλία και τον Φίλιππο.

Συνέντευξη του Πρωθυπουργού: Ο Κ. Μητσοτάκης στα παιδιά της Atraktos

Αναφέρθηκε ακόμα στις σπουδές του.  «Έχω σπουδάσει Ιστορία και Πολιτικές Επιστήμες. Πολιτικές Επιστήμες είναι η επιστήμη που ασχολείται με την πολιτική. Και έχω σπουδάσει, επίσης, ένα πτυχίο που λέγεται Διοίκηση Επιχειρήσεων, πώς θα γίνεις, δηλαδή, ουσιαστικά ένας καλός μάνατζερ ή επιχειρηματίας».

Δείτε τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στα παιδιά της Atraktos:

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα