Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου γραμμένη στην άμμο παράκτιου αεροδρομίου

Ένας ερωτευμένος άνδρας κινητοποίησε ένα ολόκληρο αεροδρόμιο για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του.

Στην άμμο του διάσημου αεροδρομίου Μπάρα της Σκωτίας γράφτηκε μία μάλλον πρωτότυπη πρόταση γάμου, με τη σύντροφο ενός νεαρού άνδρα να λέει «ναι» στον αέρα.

Ο Τζέιμι Φορντ, 26 ετών ζήτησε από το προσωπικό του αεροδρομίου να έχει έτοιμο το μήνυμα τη στιγμή που εκείνος και η σύντροφός του, Άννα Ποντ, 25 ετών, θα προσγειώνονταν στο αεροδρόμιο Μπάρα από τη Γλασκώβη το Σάββατο. Η Ποντ είδε το μήνυμα καθώς το αεροσκάφος της Longair προσγειωνόταν στον παράκτιο αεροδιάδρομο.«Η Άννα γύρισε και μου είπε ‘τι;’», λέει ο Φορντ. «Όταν διαπίστωσε πως το μήνυμα ήταν για εκείνη απάντησε ‘ναι’.» Το ζευγάρι από το Γιορκσάιρ πραγματοποιούσε ολιγοήμερες διακοπές στις Εβρίδες. Ο Φορντ, λάτρης της αεροπλοΐας ήθελε πάντα να επισκεφτεί τον αεροδιάδρομο του Μπάρα που συχνά εμφανίζεται στις λίστες με τα πιο θεαματικά αεροδρόμια.

«Δεν περίμενα το αεροδρόμιο να συμφωνήσει, αλλά πραγματοποίησαν ακόμα και μία δοκιμαστική πτήση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος για να είναι σίγουροι πως το μήνυμα ήταν στο σωστό σημείο ώστε να το δει η Άννα», πρόσθεσε.Όταν οι υπόλοιποι επιβάτες αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει χειροκρότησαν το ζευγάρι, ενώ, όταν το νέο διαδόθηκε, ο Τζέιμι και η Άννα έλαβαν δώρα από τον οδηγό ταξί και ένα τοπικό εστιατόριο. Ο Φορντ ανέφερε ότι η Longair, το αεροδρόμιο και οι κάτοικοι βοήθησαν ώστε το γεγονός να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστό.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα» μετά από κλήρωση!!! Το BESTNEWS, ο Εκδοτικός Οίκος Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ και ο συγγραφέας Βασίλης Κάργας, κάνουν δώρο σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του υπέροχου βιβλίου!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα