Μοίρασε χαμόγελα και δώρα σε όλα τα παιδιά των Α και Β Παιδικών Σταθμών της Χασιάς ο Δημήτρης Πουλιάσης – Δήμος Φυλής






Μοίρασε χαμόγελα και δώρα σε όλα τα παιδιά των Α και Β Παιδικών Σταθμών της Χασιάς ο Δημήτρης Πουλιάσης – Δήμος Φυλής




















Γραμμή Δημότη: 15691

Αν και τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν ούτε φέτος στους Παιδικούς Σταθμούς να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές τους, αυτό δε στάθηκε εμπόδιο για τον Πρόεδρο των Α και Β Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Δημήτρη Πουλιάση, να χαρίσει χαμόγελα και χαρά στους μικρούς μαθητές τους.


Έτσι ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού το κάθε παιδί να γεμίσει ξεχωριστή χαρά αυτές τις μέρες, για μια ακόμη χρονιά, ο «Άγιος Βασίλης» ήρθε νωρίτερα και μοίρασε δώρα και γλυκά σε όλα τα παιδιά!

Οι παιδαγωγοί , τηρώντας τα μέτρα προστασίας, φρόντισαν να μοιραστούν τα όμορφα δώρα των παιδιών συνοδευόμενα από τις κάλτσες του Αι Βασίλη που γέμισαν με σοκολατάκια και καραμέλες, χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές, εορταστικές κάρτες καθώς και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα .

Όσο για τις ευχές του Προέδρου Δημήτρη Πουλιάση, που ενώθηκαν με ‘κείνες των Παιδαγωγών απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους κι αναφέρουν τα εξής:

Διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία μας κι ευελπιστώντας σε καλύτερες μέρες ο Πρόεδρος των Α’ & Β’ Παιδικών Σταθμών, οι Παιδαγωγοί και το Διοικητικό προσωπικό εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Υγεία , Χαρά , Δημιουργία !

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα