«Μονομάχος»: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει ξεκινήσει ήδη το σίκουέλ του

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει να γράφει ήδη το σενάριο για το σίκουελ της ταινίας «Μονομάχος».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Empire, ο Ρίντλεϊ Σκοτ δήλωσε πως «ήδη έχω βάλει να ξεκινήσουν να γράφουν το επόμενο “Gladiator”. Οπότε μόλις τελειώσω με το “Kitbag” είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Στο τέλος της ταινίας «Μονομάχος», ο χαρακτήρας του Ράσελ Κρόου, ο Μάξιμους, πεθαίνει, κάτι που σημαίνει πως «αγνοείται» ο πρωταγωνιστής του σίκουελ.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα ενσαρκωθεί από τον Λούσιους, τον γιου της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωνε η Κόνι Νίλσεν) και ανιψιό του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ). Αρχικά, η συγκεκριμένη ιδέα είχε απορριφθεί από τον Ρίντλεϊ Σκοτ, αλλά απ’ ότι φαίνεται τώρα είπε το ναι, με την Paramount και την Universal στη χρηματοδότηση και παραγωγή της ταινίας.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η ταινία «Μονομάχος» είχε κερδίσει 5 βραβεία Όσκαρ (ανάμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας) και οι προσδοκίες για το ενδεχόμενο σίκουελ είναι υψηλές.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Φοιτητικός διαγωνισμός «Με το Πάσο σου» από τη l’artigiano!

Τον ιδανικό διαγωνισμό για κάθε φοιτητή πραγματοποιεί η lartigiano προσφέροντας μια δωροεπιταγή 1.000€ σε έναν νέο ώστε να επιπλώσει το φοιτητικό του σπίτι.

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα