Μπραντ Πιτ: Παραγωγός σε νέα ταινία για τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Νέα ταινία για το μεγάλο σκάνδαλο της υπόθεσης Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο Χόλυγουντ, με την υπογραφή του Μπραντ Πιτ στην παραγωγή.

Το σκάνδαλο Γουάινσταϊν προκάλεσε σάλο αντιδράσεων σε ΗΠΑ και Ευρώπη με τις αποκαλύψεις να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Οι καταγγελίες για βιασμούς και παρενοχλήσεις έπεσαν βροχή, με διάσημες ηθοποιούς να μοιράζονται και αυτές τα όσα είχαν υποστεί από τον άλλοτε πανίσχυρο παραγωγό.

Ο Μπραντ Πιτ επανέρχεται στο Χόλυγουντ ως παραγωγός σε ταινία για τα σκάνδαλα του Γουάινσταϊν.

Η ταινία με τίτλο «She Said» θα αποτελεί παραγωγή της Universal Pictures και θα είναι βασισμένη στην έκθεση, που δημοσιοποιήθηκε στους New York Times από δύο δημοσιογράφους, οι οποίες αποκάλυψαν το σκάνδαλο, στο οποίο ήταν εμπλεκόμενος ο -άλλοτε- ισχυρός άνδρας του Χόλυγουντ.

Οι δημοσιογράφοι Jodi Kantor και Megan Twohey έγραψαν το best-seller «She Said: Breaking the Sexual Harassment Story», βοηθώντας να αποκαλυφθεί η παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα του Γουάινσταϊν. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, όμως αυτή την στιγμή εκτίει ποινή φυλάκισης 23 ετών στη Νέα Υόρκη μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εναντίον δύο γυναικών.

Το σενάριο υπογράφει η Rebecca Lenkiewicz, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Maria Schrader. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι ανήκουν στις Κάρεϊ Μάλιγκαν ως Megan Twohey και Ζόι Καζάν ως Jodi Kantor. Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μπραντ Πιτ είχε προσωπική εμπλοκή με τον Γουάινσταϊν, όταν υπερασπίστηκε την τότε αρραβωνιαστικιά του Γκουίνεθ Πάλτροου που είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον παραγωγό.

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα