Μπρούνο Σεράτο: Έχει προσφέρει δωρεάν 2 εκατομμύρια μακαρονάδες σε φτωχά παιδιά

Ο σεφ Μπρούνο Σεράτο εργαζόταν στο οικογενειακό εστιατόριο από την παιδική ηλικία των 14 ετών.

Στα 20 του, μετακόμισε στις ΗΠΑ με 200 δολάρια στην τσέπη του και έπιασε δουλειά ως βοηθός σερβιτόρου με στόχο να μαζέψει χρήματα για τη δική του επιχείρηση.

Εκείνη την περίοδο πέτυχε στον δρόμο ένα αγόρι που έτρωγε πατατάκια και έμαθε ότι αυτό ήταν το μεσημεριανό του. «Μου είπε ότι δεν έχει δείπνο επειδή ζει σε μοτέλ. Εκεί δεν υπάρχει κουζίνα και η μητέρα του δεν μπορεί να του μαγειρέψει φαγητό», δηλώνει ο σεφ.

Το πιο ευχάριστο πράγμα για τον Μπρούνο είναι η επικοινωνία με τα παιδιά τα οποία δηλώνουν ότι «τα μακαρόνια σου με σάλτσα ντομάτας είναι τα καλύτερα στον κόσμο».

Το 2017 το εστιατόριο του Μπρούνο Σεράτο κάηκε ολοσχερώς σε μια πυρκαγιά λόγω βραχυκυκλώματος και εκείνος έπεσε σε απόγνωση και δεν ήξερε τι να κάνει.

Τότε, οι τακτικοί πελάτες και άλλοι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη, συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό για την αποκατάσταση και σύντομα ο σεφ επέστρεψε στην αγαπημένη του εργασία.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού βοηθούσε αυτούς που είχαν ανάγκη έχοντας προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν γεύματα μέχρι και τον Ιούνιο του 2020.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα