Νέα Ζηλανδία: Μητέρα ονόμασε τα παιδιά της Metallica, Slayer και Pantera

Μία μητέρα στη Νέα Ζηλανδία, έδωσε τα ονόματα Metallica, Slayer και Pantera, στα τρία της παιδιά ως φόρο τιμής στις αγαπημένες της metal μπάντες.

Όπως διαβάζουμε στο rockoverdose.gr πρόκειται για μητέρα που ζει στη Νέα Ζηλανδία (τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά) και η είδηση κυκλοφόρησε στο twitter από τον δημοσιογράφο και σκηνοθέτη, David Farrier, ο οποίος ισχυρίζεται πως δε πρόκειται για ψέματα μιας και έχει δει τα πιστοποιητικά που το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με τον Farrier η μητέρα έχει πει την εξής ατάκα: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις τρεις από τις πιο heavy μπάντες του κόσμου».

Να σημειωθεί πως το παιδί με το όνομα Metallica έχει ως μεσαίο όνομα το “…and Justice for all”.

Ο δημοσιογράφος σε επικοινωνία του με το αρμόδιο γραφείο ονοματοδοσίας διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν περιορισμοί στις ονοματοδοσίες παιδιών, οποιαδήποτε λέξη επιτρέπεται αρκεί να μην είναι προσβλητική λέξη ή λέξη που να παραπέμπει σε επίσημο τίτλο ή αξίωμα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα