Νέα μήνυση του Δήμου Φυλής, σύλληψη και κατάσχεση για παράνομη απόρριψη υλικών στο Δήμο – ΜΙΧ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ: «Είμαστε ξεκάθαροι, οι υπεύθυνοι θα τιμωρούνται» – Δήμος Φυλής

Νέα σύλληψη για υπόθεση παράνομης απόρριψης υλικών (σύριγγες) σε έκταση του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, μετά από μήνυση του Δήμου Φυλής, ο οποίος για ακόμη μία φορά στέλνει προς κάθε κατεύθυνση, ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν ανέχεται την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων και μπαζών σε εκτάσεις της πόλης.


Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρηθεί στην οδό Ιωνίας στο ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων και στο Λατομείο του Φράγκου, πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά, να έχουν απορριφθεί, μεταξύ άλλων, και κούτες με καινούργιες σύριγγες. Το περιστατικό διαπίστωσε και δημότης ο οποίος ενημέρωσε το Δήμο και την Ελληνική Αστυνομία. Ο Δήμος Φυλής παρατήρησε ότι η παράνομη απόρριψη γινόταν κατ’ εξακολούθηση και οργάνωσε επιχείρηση παρακολούθησης. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ελέγχου του Λατομείου και καθαρισμού της περιοχής, πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, οδηγός και συνοδηγός οχήματος τύπου van, οι οποίοι ετοιμάζονταν να πετάξουν 12 κούτες με χιλιάδες σύριγγες.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα