Ξένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια 24ωρη συναυλία για την πανδημία

Μια 24ωρη «live streaming» συναυλία που θα στοχεύσει στην στήριξη του αγώνα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και την αντιμετώπιση της παγκόσμιας φτώχειας θα λάβει χώρα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Μουσικοί σταρ όπως ο Weeknd, ο Ed Sheeran και η Billie Eilish επιβεβαιώθηκε ότι θα τραγουδήσουν ζωντανά στο Global Citizen Live. Ζωντανές εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλο τον κόσμο, από το Central Park της Νέα Υόρκης έως το Champ de Mars στο Παρίσι, καθώς και στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στο Λάγος, στο Σίδνεϊ, στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στη Σεούλ.

Η εκδήλωση στοχεύει να βοηθήσει στη διασφάλιση μιας σειράς δεσμεύσεων από κυβερνήσεις και εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάς ενός δισεκατομμυρίου δόσεων εμβολίων, της συγκέντρωσης του ποσού των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων  για την καταπολέμηση της παγκόσμιας πείνας και φτώχειας και ακόμη 400 εκατομμύρια δολάρια για εκπαιδευτικά προγράμματα. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμάνουελ Μακρόν, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι και ο ομιλητής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νανσί Πελόσι είναι μεταξύ πολιτικών που έχουν ήδη εκφράσει την στήριξή τους σε αυτή την εκστρατεία.

Στα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας που θα δώσουν το παρόν στην συναυλία συμπεριλαμβάνονται οι :BTS, Coldplay, Shawn Mendes, Lizzo, Andrea Bocelli, Metallica, Lorde, Doja Cat, Keith Urban, Usher, HER, Duran Duran, Femi Kuti, Lang Lang, Demi Lovato και Ricky Martin .

Το BBC συνεργάστηκε για να μεταδώσει την 24ωρη συναυλία, με το YouTube, το Hulu και άλλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και πλατφόρμες streaming.

Ανακοινώνοντας την εκδήλωση, ο διευθύνων σύμβουλος του Global Citizen, Hugh Evans, δήλωσε: «Ο κορωνοϊός ανέστρεψε δραστικά την πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων αειφόρου ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, ωθώντας πάνω από 160 εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν  πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας.»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα