Ξεκίνησε η καμπάνια εμβολιασμού στο Δήμο Κιλελέρ

Θανάσης Νασιακόπουλος: «Το 35% των εμβολιασθέντων έκανε την πρώτη δόση».

Ξεκίνησε με επιτυχία η καμπάνια  εμβολιασμού στις τοπικές κοινότητες του Ζαππείου και των Αγίων Αναργύρων του Δήμου Κιλελέρ, που σχεδιάστηκε από το Δήμο και την 5η ΥΠΕ, με το εμβόλιο της Pfizer.

Συνολικά εμβολιάστηκαν 108 άτομα εκ των οποίων τα 38 έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. Η καμπάνια θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο και οι  κάτοικοι του Δήμου μπορούν να κάνουν την πρώτη δόση  και όσοι το επιθυμούν τη δεύτερη και την τρίτη στις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ που θα βρίσκονται στις τοπικές κοινότητες βάση του παρακάτω προγράμματος.

Τετάρτη 24/11/2021: Γλαύκη 08.00-11.00– Ομορφοχώρι 11.30.-14.30

Πέμπτη 25/11/2021: Καλαμάκι 08.00-11.00– Κιλελέρ11.30.-14.30

Σχετικά με την καμπάνια εμβολιασμού ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος που έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου  στο Ζάππειο δήλωσε:

«Σήμερα στις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ εμβολιάστηκαν 108 συμπολίτες μας. Το ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι ότι 38  από αυτούς (ποσοστό 35,18%) έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. Φαίνεται να γίνεται συνείδηση ότι θανατηφόρος ιός είναι διάσπαρτος μέσα στην κοινωνία και ότι το τέταρτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Αλλά και ότι μόνο ένα εντυπωσιακό ποσοστό εμβολιασμού μπορεί να αποτρέψει την καταστροφική δύναμη της πανδημίας.

Ως Δήμαρχος ευχαριστώ δημόσια όλες και όλους που συμμετείχαν στην καμπάνια εμβολιασμού. Ιδιαίτερα εκείνα τα άτομα που ξεπέρασαν τις όποιες αναστολές τους κι έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά δημόσια τον διοικητή Φώτη Σερέτη, τη διοίκηση και τους υπαλλήλους της 5ης ΥΠΕ για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας και τον ταχύτατο σχεδιασμό της εμβολιαστικής καμπάνιας στο Δήμο μας. Τους δημοτικούς συμβούλους του προέδρους και τα μέλη των ΤΣ των κοινοτήτων αλλά και τους απλούς πολίτες που βοήθησαν στον επιτυχή εμβολιασμό. 

Απευθύνω ύστατη  έκκληση σε όλους τους συνδημότες μου και  σε όλους τους συμπατριώτες να ξεπεράσουν το φόβο τους και να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό. Είναι επιτακτικό καθήκον όλων μας να εμβολιαστούμε και να πείσουμε τους δύσπιστους συμπολίτες μας να το κάνουν, καθώς ο εμβολιασμός αποτελεί τη μοναδική διέξοδο στην οξύτατη υγειονομική κρίση που διανύουμε και που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί, αν δεν προσέξουμε, λόγω των μεταλλάξεων. Δεν μπορεί να συνεχίζονται πρακτικές άρνησης εμβολιασμού την ώρα που καθημερινά καταγράφονται ανθρώπινες απώλειες και αύξηση των διασωληνώσεων. Χρέος όλων μας είναι βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση του μαζικού εμβολιασμού».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα