Ξεκίνησε η λειτουργία των βρεφονηπιακών-παιδικών σταθμών στον Δήμο Παύλου Μελά για την περίοδο 2021-2022

Με βάση την επεξεργασία των επιδημιολογικών δεδομένων αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών-παιδικών σταθμών σε καθημερινή βάση, για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται, χωρίς κανέναν περιορισμό στις δυναμικότητές τους.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής όλο το προηγούμενο διάστημα, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών και του προσωπικού των παιδικών σταθμών, φροντίζοντας για την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με μοναδικό άξονα την ασφάλεια.

Στα πλαίσια αυτά προγραμματίστηκε η απολύμανση όλων των χώρων των βρεφονηπιακών σταθμών πριν την υποδοχή των παιδιών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην καθημερινή σχολαστική καθαριότητα όλων των χώρων, στην προμήθεια μασκών για το προσωπικό, αντισηπτικών και την αυστηρή τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων για την ασφαλή λειτουργία και την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID -19.

Κάπως έτσι οι πρώτες μέρες κύλησαν ομαλά και ήρεμα και τα παιδάκια μας γέμισαν με φωνές και χαμόγελα τις αίθουσες των παιδικών μας σταθμών. Με την ελπίδα και την ευχή ότι η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά πιο κοντά στην κανονικότητα. Των παιδιών μας και τη δική μας.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα